AS!!!!!!!!!!

Jag är så förbannad att det inte går att beskriva. Men din jävla fitta ska få! Stor garanti på det!!

Så är det. ...

Så är det. "Man glömmer inte, man går bara vidare."


It's love. Again


Skulle kanske kunna vara en bra investering.

Man kanske skulle kunna skaffa en ko.
Med tanke på hus mycket mjölk det går åt här hemma, förstår inte riktigt vart allt tar vägen?
Ligger nog i diverse magar och skvalpar antar jag.
Men om vi hade en ko, så skulle den kunna beta lite gräs, vi slipper klippa.
Och vi får mjölk.
Men, vem ska mjölka den? Och den skiter ju, nää..
Vi får hålla oss till arlas förpackningar.
Ni vet, dom med skruvkork. Jag gillar dom.

Jag kallar det sinnesförvirrat. Går in på ...

Jag kallar det sinnesförvirrat. Går in på aftonbladet.se och vad är det för huvud nyhet? Jo agneta fältskogs nya kärlek! Vad hände med svältande barn? Japan? Det är nyheter, funderar allvarligt på vad som är skillnad mellan dags tidningar och hänt extra och svensk damtidning. Måste ju vara sportbilagan som skiljer. Horoskop innehåller ju dom allihopa.


Det kanske bara är jag. Det kanske bara är...

Det kanske bara är jag. Det kanske bara är jag som inte tillåter min 6 åring att vara ensam hemma medans jag är och handlar, det kanske bara är jag, som inte tillåter mitt barn cykla, gå springa på vägen. Det kanske bara är jag som Tycker att man inte låter barnen gå själva till dagis. Det kanske bara är jag som vill veta var mitt barn är och inte låter honom springa runt överallt utan att ha någon koll alls. Det kanske bara är jag som inte tillåter en 6 åring spela spel och titta på filmer som har 15 års gräns. Det kanske bara är jag. Men det tror jag inte. Jag tror att det finns flera. Frågan är, vad är det för fel på dom som tillåter det?


Dagens i-lands problem.

Jag vill ha ett hus, hyra, hyrköpa eller bara köpa.
Men jag hittar inget.
Ibland hittar man ett hus, på helt fel ställe.
Det är bara fel.

Det typ regnar. Men det gör ingenting, snö...

Det typ regnar. Men det gör ingenting, snön försvinner, sen att det är blött och ser deprimerande ute spelar ingen roll. Våren är på gång. Efter idag är det 16 arbetsdagar till semestern, känns lite halv fel när man tittar ut men det hinner nog ändra sig. Första veckan blir ju kanon iallafall, det vet vi. Mormors hus har legat på hemnet, igår var det borttaget, så nu kan jag inte kika in eller kika tillbaka och få tillbaka barndoms minnen. Jag saknar min mormor, men hon hör hemma med morfar. För på något sätt, är dom tillsammans igen. Någonstans. Alla tre. Men tomt är det.


RSS 2.0